Вашето спокойствие е наша отговорност.
  Никое съмнение не е незначително. Не се колебайте да се свържете с нас за всичко, което Ви интересува. Екип от опитни професионалисти ще помогне за разрешаването на всеки казус.

  Човек може да вярва само на това, което е видял с очите си. За това ние ще видим и чуем това, което Вие не можете.

  Никога не е прекалено рано нито късно, за да узнаете истината. Потърсете ни сега!

За нас

Детективска агенция ЛИДЕР e ефективна подкрепа за частни и корпоративни клиенти. Нашият висококвалифициран екип от частни детективи работи в сферата на детективските услуги от 2004 година. Предлагаме бързи, точни и резултатни детективски услуги, използвайки всички средства позволени от закона. За нашите детективи на първо място стои 100% гарантираната анонимност и безспорно доказаните факти. Разполагаме с богата техническа база, контакти и опит. Имаме разрешени множество случаи на територията на цялата страна. Доверете се на Детективска агенция ЛИДЕР с най-качествените детективски услуги.
 • Ние не предлагаме просто детективски услуги, а подхождаме индивидуално към Вашите нужди.
 • За детективска агенция Лидер на първо място стои добре свършената работа и напълно удовлетвореният клиент.
 • Нашите частни детективи разполагат с богата техническа база и опит, които гарантират успешното разрешаване на всеки случай.

Нашите услуги

Научете повече

Разкриване и доказване на изневери Съмнявате се във вярността на Вашия партньор или вече знаете истината, но ви трябват доказателства. Нашите частни детективи ще Ви съдействат, какъвто и да е Вашият казус. Прочети още...
Предбрачни проучвания Проучване на миналото на Вашия бъдещ семеен партньор, проверка за предишни бракове, кредитна история.
Корпоративно разследване Съчетаваме различни методи на наблюдение и проследяване, за постигане на максимален и бърз резултат. Получената информация може да бъде използвана в евентуален бракоразводен процес.
Разследване на злоупотреби Разкриване на злоупотреби и кражби от служители. Прочети още...
Скрито видео и аудио наблюдение Поставяне на скрито видео и аудио наблюдение, за да знаете винаги какво се случва докато Ви няма. Особено подходящо в случай на предполагаема изневяра, проблемни тинейджъри и съмнение в коректността на домашни помощници и детегледачки Прочети още...
Наблюдение на лица със съмнително поведение Използваме различни методи за наблюдение на лица със съмнително поведение като употреба на наркотици, алкохол или хазартни игри. Прочети още...
Техника за установяване на нерегламентирано подслушване Техника за установяване на нерегламентирано подслушване и наблюдение на обекти, лица, помещения и тяхното неутрализиране.
Проверяване достоверността на документи Проверка на истинността на договори, споразумения, декларации, платежни документи, пълномощни, нотариални актове и всякаква медицинска документация от компетентни лица.
Издирване на лица Разкриване на настоящ адрес, телефонни номера, месторабота и семейни отношения на физически лица на територията на цялата страна.
GPS проследяване GPS проследяване в реално време. Прочети още...

Свържете се с нас

За контакти

 • Частен детектив: Д.Йорданов
  GSM: 0899 120 989
 • Частен детектив: М.Стефанов
  GSM: 0884 467 642
 • office@detectiveleader.com
 • Адрес:
  гр. София
  кв. Лозенец
  бул. Джеймс Баучър 76